HTML

Szállásadóknak

Szállásadók közösségi blogja, csatlakozzon, ha önnállóan szeretné növelni szálláshelye kiadott vendégéjszakáinak a számát. Írjon, és népszerűsítse honlapját

2011.05.19. 10:39 KissPéter

Panzió honlap tervezés tippek

Alacsony költségvetésből szeretné megoldani, amit a hotelek sokmillióból?

  1. Legyen megtalálható a weben: ne csak úgy legyen honlapja, hanem azt a keresők első oldalára kell hozni, és elérhetővé kell tenni a linkgyűjteményekben is.
  2. Legyen egy szép honlapja: már első ránézésre impozáns honlapot lásson a látogató! Nagyon sokatszámít a szállás kiválasztásánál, hogy jelenik meg a látogató képzeletében a panzió.
  3. Legyen jól navigálható a honlapja:

Szólj hozzá!

Címkék: panzió panziómarketing marketingtippek panziótulajdonos


2008.03.06. 16:07 KissPéter

Marketing tippek panzióknak

Mire figyeljen egy panzió, ha online marketing javitásába kezd?
Egy panziónak sokkal kissebb kölségvetésből kell gazdálkodnia, így nehezebb dolga van a hotelekkel szemben. De biztosan akkora hátrány ez? Későbbi bejegyzéseimben kitérek majd az alacsony költségvetésű megoldásokra.

Felsorolásszerűen álljon itt néhány eszköz, amire oda kell figyelni:

  • A honlapja a panzió vára: legyen használható honlapja, ami látogatókból vendéget formáz (honlap elemzés szállásadóknak: www.honlapelemzes.blog.hu)

  • Online hirdetések: ne ugorjon bele költséges megoldásokba, kizárólag ingyenes, vagy hasznot hozó megoldások után fizessen (jutalék, AdWords, eTarget)

  • Kommunikáljon vendégeivel: állandó kommunikációval visszatérésre buzdíthatja vendégeit. Ne hagyja, hogy elfelejtsék!

  • Ne engedje el látogatóit honlapjáról: az egyik legnehezebb, de megvalósítható feladat. Amikor valaki ellátogat panziója honlapjára, nem biztos, hogy foglal. Későbbi visszatérésre hírlevéllel vehető rá. (Erről majd még bővebben is szólok, addig is egy hírlevél rendszer)

Szólj hozzá!

Címkék: szálláshely szállásadóknak panzió szállásmarketing panziómarketing marketingtippek panziótulajdonos


2008.03.02. 03:07 KissPéter

Témába vágó oldal: www.szallasmarketing.hu

Már első pillantásra látszik, hogy a cég szállásadóknak nyújt kiemelt szolgáltatásokat. De mi rejlik az első pillantás hátterében?

Ingyenes hírlevél tanfolyam:
Az oldal jól észrevehető helyen jelzi, hogy lehetőség van hírlevélre történő feliratkozásra. Meg is tettem, és nem kellett csalódnom. Leveleiket olvasva először kezdtem átlátni az Internet lehetőségeit, majd néhányat ki is próbáltam.
Néha kicsit kevés információt kaptam. Pont eleget, hogy megértsem a problémát, de nem eleget a teljes megoldáshoz. Érzem, hogy lehetne ügyesebben csinálni, de nem árulják el a legélyebb titkokat. Mondjuk érthető, hiszen valamiből élniük is kell. (Ahhozképest még sokat is mondanak)

Ingyenes Magazin:
A www.szallasmarketing.hu oldalon található egy Magazin is. Hírlevelük után vettem észre cikkeiket, és amíg vártam, az írásokat olvasgattam. Már estem is neki a honlapomnak, és kapkodtam.

Szólj hozzá!

Címkék: hasznosoldalak


2008.03.02. 02:09 KissPéter

Kedves Szállásadó!

Elérkezettnek láttja az időt, hogy tegyen azért, hogy szálláshelye az Internetről is kapja a foglalásokat?
Elhiszem, mert mindannyian így vagyunk vele! A megoldás az, ha nem egyedül, hanem egy közösséggel megbeszélve, egy szakértő jelenlétében kezd mindehhez. Miért lesz így jó Önnek?
  • Már kitaposott út mentén tud eljutni a célhoz
  • Ha nem megy valami tud kérdezni
  • Ötleteket kap a megvalósításhoz
Olvassa folyamatosan a leírtakat, de ami a legfontosabb: próbálja ki az elhanngzottakat, mert ez az egyettlen módja, hogy meggyőződjön azok hatékonyságáról!

Szólj hozzá!